onsdag 21. november 2012

Søtt armbånd






Her er et lite armbånd, som jeg nå skal forklare hvordan man enkelt kan lage. Du trenger tråd (her har jeg brukt ett tynt fiskesnøre, men du kan selvsagt bruke andre typer tråd), smykkelås, saks og ganske mange små perler. Beklager at bildene har så dårlig kvalitet, jeg vil mene at armbåndet ser betraktelig bedre ut i virkeligheten.





1) Begynn med å feste den ene enden av tråden til smykkelåsen. Træ så på 10 perler (her er den 5. perlen liten og rosa, mens den 10. perlen er større og rosa). Etter at du har trædd på den siste perlen, tar du tråden igjennom den 9. perlen motsatt vei en du gjorde første gang.










2) Træ på 7 nye perler (her er den 4. perlen liten og rosa) og træ så tråden igjennom perle nummer 1 fra punkt 1).







3) Træ på 7 nye perler (her er alle hvite,), den 4. perlen skal tråden igjennom igjen etterpå. Træ tråden videre igjennom perle nummer 4. fra punkt 2).




4) Nå fortsetter du bare videre med de 5 siste perlene fra punkt 1).



Her er hele settet som jeg lagde. Det består av et armbånd, en ring og et par øredobber, som er laget på samme måte som armbåndet. Ringen har jeg laget ved hjelp av ståltråd. Er du interessert i hvordan den er laget, kan du skrive en kommentar, så kan jeg helt sikkert legge ut et innlegg om det også.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar